Search Engine Optimalization (SEO)

Organische vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is bedoeld om de website of webshop zo goed mogelijk in te richten voor zoekmachines. Jouw website of webshop krijgt daardoor een hogere ranking, wat resulteert in een betere online vindbaarheid.

Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie realiseren wij topposities in de organische zoekresultaten van Google. Zo kan je op de langere termijn meer bezoekers krijgen, ook zonder maandelijks te adverteren. Zoekmachine optimalisatie is daarom erg duurzaam.

Zoekmachine optimalisatie voor de lange termijn Duurzaam

Zoekmachine optimalisatie levert blijvend resultaat op voor de langere termijn.

Meetbaar via tools als Google Analytics Meetbaar

Met verschillende tools meten en analyseren van de posities in Google.

Geen kosten per klik Budgetvriendelijk

Geen kosten per klik zoals bij Adwords, waar gewerkt wordt met een maandelijks budget.

Topposities in Google behalen Naamsbekendheid

Meer exposure voor merk of bedrijf bij bereiken van topposities in Google.

Vertrouwen bij de klant wekken Betrouwbaarheid

Hoge positie in de resultaten van Google wekt vertrouwen op bij de klant.

Onze SEO aanpak

Onze SEO aanpak

Zo gaan wij te werk

Wij gaan met je in gesprek over de juiste strategie op het gebied van SEO. Denk hierbij aan de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en de tijd om deze posities te kunnen bereiken.

Na inventarisatie maken we een plan, binnen het beschikbare budget, waarin staat wat we gaan doen en hoe veel tijd er benodigd is. Dit plan bestaat in de basis uit drie onderdelen, namelijk: Het technisch optimaliseren van jouw website of webshop, verbeteren van de teksten en zorgen voor waardevolle links naar de website of webshop.

Duurzaam succes

Lange termijn strategie

Waar betaald adverteren bij Google op korte termijn erg effectief is, is zoekmachine optimalisatie een lange termijn strategie. Het algoritme van zoekmachines veranderd continu en de concurrentie zit ook niet stil. Het is dus belangrijk dat je website of webshop geoptimaliseerd blijft.

Wij monitoren daarom jouw website of webshop en sturen een voorstel voor verbeteringen. Samen houden we deze tegen het licht en beoordelen of we de juiste kant op gaan, dan wel nog ergens moeten bijstellen.

SEO lange termijn strategie
Zoekmachine optimalisatie traject

Nieuw of bestaand project

Meteen aanpakken

Wij raden zoekmachine optimalisatie altijd aan wanneer je een website of webshop door ons laat ontwikkelen. Het biedt voordelen wanneer we al vroeg in het ontwikkeltraject kunnen nadenken over de SEO strategie.

Uiteraard is het ook mogelijk om zoekmachine optimalisatie te laten uitvoeren op een website of webshop die niet door ons ontwikkeld is. We bespreken graag de mogelijken!

Partners

Nog een stapje verder

Wil je naast zoekmachine optimalisatie nog een stapje verder gaan om meer leads te halen uit je website of webshop? Dan zijn er nog andere kanalen in te zetten, zoals Google Advertising (SEA), Social media marketing, E-mail marketing en meer. We verbinden je graag met een partij waar wij in geloven.

Onze partners