Kom langs bij ons op kantoor in Arnhem
Neem contact met ons op

Contactformulier

Vertel ons meer

Heb je een idee voor een project, gewoon een algemene vraag of wil je eens ergens over sparren? Vul onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Even kletsen

De koffie staat klaar!

Je bent altijd van harte welkom om eens bij ons langs te komen, te genieten van een kopje koffie en samen met ons te sparren over jouw online uitdagingen.

Bel ons, stuur een e-mail of vul het formulier in. We blijven graag persoonlijk en willen snel schakelen.

Lemedia in Arnhem

Samenwerken?

Deze klanten gingen je voor

“Niets is zo complex als een online webportal voor print- en drukwerk. Een partij zoeken die maatwerk levert, betrouwbaar en betaalbaar is, is nog niet zo makkelijk. Lemedia heeft ons project prima begeleidt en verzorgt. De ervaring op grafisch gebied biedt uitkomst bij het meedenken in het bestelproces.”
Mikael Swaria
Promosign
“Op Lemedia kun je bouwen. De samenwerking verloopt soepel en efficiënt. No nonsens, ze spreken de taal van de klant en geen ingewikkeld gedoe. Van harte aanbevolen!”
Albert Mulder
Printsupport4u
“Ik zou iedereen met volle overtuiging kunnen aanraden om met Lemedia samen te werken. Omdat zij luisteren, meedenken, verstand van zaken hebben, en snel reageren op vragen. Wat is overeengekomen, wordt goed uitgevoerd! Je kunt altijd zelf testen, maar is eigenlijk niet eens nodig. Heel erg blij met de geleverde service!”
Kitty van Franck
Sinterklaasbedrijfsfeest
“Erg goede ervaringen met Lemedia! Meerdere projecten samen gedaan en naar volle tevredenheid. De respons is snel, de inzet flexibel en het niveau altijd hoog! Fijne mensen die met je meedenken in creatie en productie. Ook goed om te weten: verwachtingen zijn helder en ze komen hun afspraken na.”
Robert Theunisse
Tripp
“Lemedia is een betrouwbare partij om mee samen te werken! De lijnen zijn kort, ze zijn altijd flexibel en er is altijd een oplossing.”
Annabel van den Oever
Total Creation
“WZH werkt prettig samen met Lemedia. Door de expertise van Lemedia is voor ons een gepersonaliseerd bestelsysteem mogelijk gemaakt. Hierdoor is het voor onze 15 locaties mogelijk om zelfstandig en in WZH huisstijl drukwerk te bestellen.”
Marcha Beck
WZH
“Onze vernieuwde website is zeer vakkundig online gegaan door Lemedia. Door de grote digitale kennis en creativiteit van ze, is er door een prima samenwerking een mooi eindresultaat neergezet. Top gedaan!”
Axel Sonneveld
FlexTrans
“Het grote voordeel van Lemedia vind ik het snelle ‘schakelen’. Wanneer ik een verandering op mijn site wil, wil ik het liever gister dan vandaag en daar zorgen zij voor. Het belangrijkste vind ik het meedenken! Als ik met een idee kom, dan gaat Lemedia daar vaak over heen met een nog beter idee of voorstel.”
Rens Plaschek
Plaschek