Aanvullende diensten

Alles veilig op één plek

Wij bieden één aanspreekpunt voor webhosting, domeinnamen en onderhoud van jouw website, webshop of applicatie. Onze hosting is altijd veilig, zeer snel én bereikbaar. Zoals het hoort!

Met een onderhoudscontract blijf je voorzien van de laatste beveiligingsupdates en waarborgen we de beschikbaarheid. Mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staan wij voor je klaar.

Webshosting op maat Webhosting

Een passend voorstel voor goede, snelle en veilige webhosting.

Domeinnamen, e-mail en DNS beheer Domeinnamen

Domeinregistraties, e-mail en DNS beheer, compleet ontzorgt.

SSL certificaten, van gratis tot premium SSL certificaten

Een veilige verbinding, het wordt geregeld! Van gratis tot premium certificaten.

Onderhoud en beveiliging van je website, webshop of applicatie Onderhoud

Technische updates van het project waarborgen de veiligheid.

Support en service op je webproject Support

Ondersteuning nodig? Direct contact met de developer in kwestie.

Snelle en bereikbare hosting

Webhosting

Bereikbaar & snel

Om je nieuwe website, webshop of applicatie online bereikbaar te maken is goede webhosting van essentieel belang. Hosting vormt de motor van je webproject, het één kan niet zonder het ander.

Wij maken geen gebruik van goedkope shared hosting, waar je website, webshop of applicatie samen met vele anderen één server delen. Wij bieden snelle, stabiele en veilige webhosting die op maat gemaakt is voor jouw project en die wij voor je beheren, zodat jij je kunt focussen op de écht belangrijke zaken.

Onderhoud

Veilig & up-to-date

Net als je auto heeft een website, webshop of applicatie regelmatig onderhoud nodig om juist en veilig te blijven functioneren. Hiermee worden storingen voorkomen en het zorgt er voor dat de software altijd technisch helemaal up-to-date is.

De kosten van onderhoud zijn afhankelijk van de omvang van het project. Zo heeft een website minder onderhoud nodig dan een webshop of applicatie. We maken graag een passend voorstel voor je!

Website, shop of applicatie up-to-date houden
Support leveren op onze diensten

Support

Wij staan voor je klaar

Naast hosting en onderhoud vinden we het vanzelfsprekend dat je terecht moet kunnen met je vragen. Support gaat bij ons daarom altijd gepaard met hosting en onderhoud. Zo kun je jouw website, webshop of applicatie zonder zorgen bij ons onderbrengen.

Mocht je vragen hebben of gaat er onverhoopt iets fout, dan kun je altijd bij ons terecht. Je hebt één aanspreekpunt, namelijk de webdeveloper in kwestie. Wij zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen bij vragen of problemen.

Beveiliging

Back-ups regelen wij

Wij nemen de beveiliging van je project en onze servers serieus. Wij passen meerdere beveiligingsmaatregelen toe en zorgen ervoor dat onze servers up-to-date blijven.

Onze webservers zijn zo ingericht dat er iedere dag een back-up gemaakt wordt van je website, webshop, of applicatie en de bijbehorende data. De back-up bewaren we tot 30 dagen, hierdoor kunnen wij bij problemen een eerdere versie van je website, webshop of applicatie terugzetten.

Back-ups worden bij ons geregeld