Over ons

Digitaal sinds 2008

Hoewel Lemedia is opgericht in 2020, stammen onze gezamenlijke roots al uit 2008. Sinds die tijd houden we ons al bezig met het ontwikkelen van webprojecten en weten we als geen ander hoe we dit van voor tot achter moeten aanpakken.

Wij durven wel te zeggen dat we specialist zijn in ons vakgebied! We ontwikkelen onze websites, webshops en webapplicaties volgens de nieuwste standaarden en innovaties op webgebied, zo zorgen we voor fraaie online resultaten waar wij ontzettend trots op zijn!

Betrokken blijven meedenken Betrokken

Blijvend meedenken en de juiste vragen stellen over het project.

Direct persoonlijk contact Persoonlijk

Snel en adequaat schakelen door direct contact met de juiste persoon.

Kwalitatieve aanpak Kwalitatief

Aanpak en standaarden allemaal gericht op de hoogste kwaliteit.

Transparantie, geen adddertjes onder het gras Transparant

Verwachtingen zijn overzichtelijk en duidelijk. Geen addertjes onder het gras.

Duidelijke begrijpbare communicatie Communicatief

Duidelijke communicatie die begrijpbaar is voor iedereen, ook zonder technische kennis.

Persoonlijke aandacht, wij hechten waarde aan service

Onze visie

Persoonlijke aandacht

Wij hechten veel waarde aan service, onze lijnen zijn kort en communicatie efficiënt. Ook hebben wij klantgerichtheid hoog in het vaandel, daarom heb je altijd direct contact met de persoon die verantwoordelijk is voor jouw project. Wij spreken in begrijpbare taal en blijven constructief kritisch meedenken, stellen de juiste vragen en kijken verder dan de briefing.

Met deze aanpak willen we je maximaal ontzorgen op het online gebied. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en zijn altijd opzoek naar het beste resultaat, dat is onze kracht!

Werken bij Lemedia?

We hebben op dit moment één openstaande vacature voor een Online Marketeer. Open sollicitaties op andere functies zijn altijd welkom! Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@lemedia.nl. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.