Maatwerk software

Online weboplossingen

Geen enkel bedrijf is exact hetzelfde en standaard software biedt vaak niet de gewenste oplossing of is te complex om mee te werken. Maatwerk online software, oftewel een webapplicatie is dan een perfecte uitkomst!

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke webapplicaties die als lijm fungeren tussen verschillende diensten, zoals boekhouding, facturatie of ordersystemen.

De kracht van maatwerk software is dat het perfect aansluit op de behoeften van jouw medewerkers, organisatie of klanten en kan zorgen voor efficiëntie, kostenbesparing en een hogere gebruiksvriendelijkheid.

Bedrijfsprocessen automatiseren voor een hogere efficiëntie Efficiëntie

Bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en zorgen voor een hogere efficiëntie.

Tijd en kosten besparen met automatisatie Kostenbesparing

Door handmatig werk te automatiseren, worden tijd en kosten bespaard.

Foutmarges verkleinen door automatisering Foutgevoeligheid

Fouten maken is menselijk. Met automatisering wordt deze foutmarge verkleind.

Altijd beschikbaar met een verbinding Beschikbaarheid

Altijd online met behulp van een internet verbinding en browser, vanaf elke locatie.

Altijd up-to-date via een centrale database Up-to-date

Informatie wordt centraal opgeslagen. Iedereen werkt met de meest recente versie.

Laravel is schaalbaar en snel

Laravel

Schaalbaar & snel

Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van Laravel en zetten dit framework in voor al onze webapplicaties. Omdat het voortdurend in ontwikkeling is, worden steeds de nieuwste technieken gebruikt. Daarnaast is het betrouwbaar en snel.

Het framework beschikt standaard over vele handige functies en nieuwe functionaliteiten kunnen eenvoudig worden toegevoegd zonder de overige onderdelen van de applicatie aan te tasten. Zo zorgen we er dus voor dat je kunt rekenen op een solide, toekomstbestendige basis voor je webapplicatie.

Koppelingen

Naadloze communicatie

De kracht van je webapplicatie wordt nog groter wanneer deze wordt gekoppeld aan een extern systeem binnen je organisatie, bij je klanten of leveranciers. Informatie tussen de systemen uitwisselen verloopt makkelijker, sneller en zorgt voor een besparing op tijd en kosten.

Voorbeelden zijn koppelingen met boekhoudpakketten, nieuwsbriefmodules en CRM-systemen. Het ontwikkelen van een duurzame koppeling is vakwerk en vergt technische kennis. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Exact software
Moneybird
Google Drive
Ayden
Office365
Stripe
Google Maps
Instragram
Web app vs native app

Mobiele Apps

Web app of native app

Er bestaan verschillende soorten apps. Er zijn native apps die in de appstore kunnen worden gedownload en er zijn web apps. Dit laatste is waar wij in gespecialiseerd zijn.

Web apps hoeven niet geïnstalleerd te worden zoals native apps, maar zijn gewoon vanuit de browser te gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding. De inzet van van een webapplicatie scheelt aanzienlijk in ontwikkeling- en onderhoudskosten, omdat je niet meerdere platformen (iOS, Android) hoeft te ondersteunen. Wij overleggen graag welke oplossing het beste past bij jouw wensen.

Doorontwikkeling

Blijven optimaliseren

Wij bouwen niet alleen applicaties, ook helpen we met de uitrol en optimalisatie. We analyseren, adviseren en implementeren net zolang tot jij succesvol bent, want pas dan zijn wij het ook.

Een webapplicatie is namelijk nooit echt klaar. We helpen graag met het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, het ontwikkelen van nieuwe koppelingen en overige vraagstukken.

Webapplicatie optimalisatie en doorontwikkeling
Maatwerk hosting voor applicaties

Hosting & onderhoud

Service op maat

Applicaties vragen vaak meer van een server dan gewone websites. Daarom maken wij voor onze webapplicaties altijd een maatwerk pakket voor hosting en onderhoud, zodat jouw applicatie goed kan blijven draaien en schaalbaar blijft. Als de applicatie groeit, laten we de rest gewoon mee groeien!

Wij zorgen voor de technishe updates, backups, beveiliging en het juist functioneren en monitoren van je webapplicatie. En mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staan wij voor je klaar.

Onze aanpak

Zo gaan wij te werk

Planmatig gaan we samen aan de slag. Doelen worden in kaart gebracht, we maken de wireframes en designs, bepalen de functionaliteiten en werken dit uit tot een plan van aanpak. We werken in kleine stappen gedurende de ontwikkeling, waardoor je nauw betrokken blijft bij het proces. Zo werken we samen aan een geweldig resultaat!

Onze werkwijze voor het ontwikkelen van webapplicaties