01 02 03 04 05 06

01. Kennismaking

Wensen in kaart brengen

Na een eerste contact per email of telefoon over je nieuwe project willen we graag kennis maken in een persoonlijk gesprek. Tijdens deze kennismaking willen wij ons een beeld vormen over het project, de organisatie, werkprocessen en doelstellingen.

We luisteren naar je ideeën en delen onze eerste gedachten met je, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. In dit gesprek gaan we al je wensen voor de nieuwe website, webshop of webapplicatie in kaart brengen om vervolgens een gerichte kostenindicatie te kunnen geven.

Kennismaking en je wensen in kaart brengen
Onderzoeksfase en samen de route bepalen

02. Vooronderzoek

Samen de route bepalen

Tijdens een onderzoeksfase kijken we welk platform het beste past bij jouw vraagstuk. We brengen systemen en processen in kaart en onderzoeken welke modules en functionaliteiten gewenst zijn. Als alle onderdelen en technieken zijn bepaald is het mogelijk een goed uitgeschreven plan en offerte te maken.

Wij gebruiken een projectmanagement tool om het gezamenlijke team up-to-date te houden en ook tijdens de implementatiefase de doelen scherp te houden. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op nieuwe situaties en vraagstellingen. Overzicht en transparantie als basis voor resultaatgerichte projecten!

03. UX/UI design

Look & feel creëren

Voor maatwerk projecten beginnen we altijd met het maken van schetsen en wireframes. Deze kun je zien als bouwtekeningen van de uiteindelijk te ontwerpen pagina’s en overige onderdelen. Kleuren en typografie laten we nog achterwege.

Vervolgens wordt het design gemaakt op basis van de wireframes, huisstijl en gewenste uitstraling. Wij houden hierbij rekening met typografie, beeldmateriaal en de uiteindelijke indeling van de website. Wanneer de look & feel naar wens is, zullen we overgaan tot de technische realisatie!

Look and feel creëren met UX/UI design
De technische realisatie

04. Development

De technische realisatie

De ontwerpen komen tot leven wanneer we aan de slag gaan met programmeren. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en zorgen dat de website, webshop of applicatie op alle apparaten en browsers de juiste gebruikersbeleving hebben. Natuurlijk zijn deze afgestemd op jouw wensen en eisen van het project.

Tijdens of direct na de ontwikkeling van het project is het belangrijk dat deze gevuld wordt met juiste informatie, zoals afbeeldingen, teksten en producten. Je kunt ervoor kiezen dit zelf te verzorgen maar uiteraard kunnen wij hierbij helpen. Zodra alles is getest en door jou is goedgekeurd, wordt de livegang ingepland en is het tijd voor de volledige afronding van het project.

05. Zoekmachine optimalisatie

Online gevonden worden

De bouw en lancering van je nieuwe website en/of webshop is geen garantie dat bezoekers je website of webshop weten te vinden. Wij kunnen in overleg jouw online zichtbaarheid vergroten door het inzetten van zoekmachine optimalisatie.

Het zoekmachine optimalisatie traject kan tijdens of na het project gestart worden. En ook na de livegang blijven we monitoren en verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

Online gevonden worden met zoekmachine optimalisatie
Zorgen dat het webproject geoptimaliseerd blijft

06. Onderhoud & optimalisaties

Niet stil blijven zitten

Zodra jouw project online staat, zorgen we dat deze voorzien blijft van de laatste beveiligingsupdates en waarborgen we voortdurend de beschikbaarheid. Mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staan wij voor je klaar. We bieden diverse onderhoudscontracten aan, maar ook voor hosting, domeinnaamregistratie of e-mail kan je bij ons terecht!

Na livegang van je project is het noodzakelijk dat we blijven doorgaan met het meten en optimaliseren van alle processen. Technologische vernieuwingen blijven elkaar in hoog tempo opvolgen. Daarom houden we contact en zijn we benieuwd of je nog tevreden bent. Wellicht hebt je nieuwe doelstellingen of wil je kijken naar nieuwe of verbeterde toepassingen.

Wij weten van aanpakken!

Wij regisseren het proces van A tot Z. Hoewel we steeds vanuit dezelfde basisstappen werken, is de invulling van deze stappen per project en budget verschillend. Wij zorgen ervoor dat helder is wat er moet gebeuren en het proces zo effectief en efficiënt mogelijk blijft verlopen.