Maatwerk

Succesvolle webshops

Een webshop moet doen waarvoor hij gemaakt is: omzet genereren. Wij wireframen, designen en bouwen maatwerk webshops die aansluiten bij jouw online strategie. Compleet met alle benodigde shop functionaliteiten. Zo kan je zelf eenvoudig aan de slag met jouw online winkel.

Onze webshops zijn geschikt voor de lange termijn en zijn daarom schaalbaar en uniek. Van klein tot groot, van startende tot geavanceerde webshops. We denken met je mee en bieden oplossingen op maat.

Webshops afgestemd op je doelgroep Conversiegericht

Volledig afgestemd op de doelgroep en specifieke doelstellingen.

Schaalbare webshops voor de lange termijn Schaalbaar

Geschikt voor de langere termijn en eenvoudig op te schalen.

Responsive gebruiksvriendelijke webshops Gebruiksvriendelijk

Een goed werkende responsive webshop met heldere bestelstappen.

Snelle webshop met korte laadtijden Snel

Korte laadtijden om afhaak momenten van potentiële klanten te voorkomen.

Vindbare webshops met Google Shopping Vindbaar

Een goede vindbaarheid binnen Google en Google shopping, voor meer omzet.

WooCommerce, een veelzijdig platform

WooCommerce

Een veelzijdig platform

Wij ontwikkelen onze webshops op het populaire WooCommerce, een stabiel en veelzijdig e-commerce platform. Door onze technische kennis en ervaring met WooCommerce kunnen wij je webshop volledig naar wens inrichten.

De voordelen van WooCommerce zijn onder andere de modulaire opbouw, beschikbaarheid aan bestaande functionaliteiten en toekomstige uitbreidbaarheid. Daarnaast is het beheren van je eigen webwinkel met WooCommerce een fluitje van een cent.

Koppelingen

Naadloze integraties

Door de wereldwijde populairiteit van WooCommerce hebben veel andere bedrijven een koppeling ontwikkeld met WooCommerce. Dit zijn koppelingen met o.a. verzendpartners, betalingsproviders en ERP-systemen. Deze koppelingen zijn erg stabiel en kunnen naadloos geïntegreerd worden met het WooCommerce platform.

Maar ook als er geen bestaande koppeling voorhanden is voor je specifieke vraag, dan kunnen wij helpen met een maatwerk koppeling. Wellicht hebben we zelfs al iets op de plank liggen wat we kunnen gebruiken!

Mollie betaling platform
Klarna achteraf betalen
Online betalingen met iDeal
Paypal online betaling
Mailchimp nieuwsbrieven
Truspilot beoordelingen
Feedbackcompany reviews
Hotjar heatmaps
Snelle, vindbare en veilige webshops

Optimalisatie

Snel, vindbaar en veilig

Wij ontwikkelen onze webshops altijd volgens zoekmachine vriendelijke technieken. Zo zorgen we ervoor dat de juiste tags worden toegekend en producten worden weergegeven in de Google Shopping resultaten.

Wij zorgen ervoor dat je webshop super snel wordt ingeladen, want een trage website is een afhaakmoment voor een potentiële klant. Dit resulteert in een hogere ranking in de zoekmachines, maar ook voor een hogere conversie van je webshop. Bovendien wordt de webshop beveiligd om hackers buiten de deur te houden.

SEO & Conversie

Doelgerichte marketing

Jouw online winkel moet verkopen, ongeacht of het nu voor de zakelijke- of consumenten markt is. Wanneer de winkel is gebouwd stoppen de inspanningen niet. De deur open zetten resulteert niet direct in een rij vol klanten.

Wij kunnen in overleg de online zichtbaarheid van je webshop vergroten door het inzetten van zoekmachine optimalisatie. Onze inzet daarbij is hoog!

Samen kijken we naar jouw doelstellingen, zoekwoorden, concurrentie en het beschikbare budget. We maken een plan van aanpak en realiseren deze. Daarna blijven we monitoren en optimaliseren om er zeker van te zijn dat we jouw doelgroep blijven bereiken en jouw doelstellingen behalen.

Webshops met doelgerichte marketing
Hosting, onderhoud en meer onder één dak

Hosting & onderhoud

Alles onder één dak

Wij doen er als jouw online partner alles aan om de kwaliteit van de webshop blijvend te waarborgen. Met een server- en onderhoudscontract kies je voor maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Verzekert van technishe updates, het juist functioneren en monitoren van de webshop. En mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staan wij voor je klaar.

Onze aanpak

Zo gaan wij te werk

Samen maken we een plan van aanpak. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw succesvolle webshop.

Aan de hand van een duidelijke projectplanning beginnen we met het wireframen en ontwerpen van de verschillende pagina’s. Vervolgens starten we met het bouwen van jouw maatwerk webshop.

Onze werkwijze voor het maken van een webshop