Maatwerk

Unieke websites

Een complete maatwerk website laten bouwen of je bestaande website vernieuwen? Je kunt bij ons terecht voor het hele online pakket. Van ontwerp tot technische realisatie en zoekmachine optimalisatie!

Bij onze websites gaan oog voor design, technisch vakmanschap en de implementatie van slimme online oplossingen hand in hand. Wij ontwikkelen met liefde maatwerk websites die naadloos bij jouw organisatie aansluiten, zich onderscheiden van de rest en optimaal zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Maatwerk websites voor groot en klein Maatwerk

Volledig afgestemd op de doelgroep en specifieke doelstellingen.

Websites met een uniek ontwerp Uniek

Een creatief onderscheidend ontwerp dat aansluit bij jouw wensen.

Functioneel en doordachte responsive websites Gebruiksvriendelijk

Een functioneel goed doordachte responsive website met heldere navigatie.

Snelle websites voor hogere SEO Snel

Snelle laadtijden voor bezoekers en een hogere score in Google.

Goed vindbare website Vindbaar

Optimale vindbaarheid zorgt ervoor dat klanten de website vinden.

Wordpress is eenvoudig, flexibel en makkelijk in gebruik

WordPress

Eenvoudig & flexibel

Wij maken onze websites in WordPress, omdat het licht, schaalbaar & gemakkelijk in gebruik is. Iedereen kan leren werken met WordPress zonder een expert te hoeven zijn! Onze maatwerk websites zijn uniek en worden compleet in eigen huis ontwikkeld. Als er geen budget is voor maatwerk, kunnen we een uitstapje maken en kiezen voor een bestaand template.

Daarnaast ontwikkelen we maatwerk plugins met functionaliteiten die voldoen aan jouw specifieke wensen. Wij zijn geen voorstander van het gebruik van onnodig veel bestaande plugins, maar bekende plugins van goede kwaliteit zullen we zeker gebruiken.

Responsive

Een goede webervaring

Uiteraard zijn al onze websites volledig responsive. Of je nu op desktop, mobiel of tablet kijkt, wij zorgen ervoor dat alles netjes meeschaalt met de grootte van het scherm.

Wij houden bij het ontwerp al rekening met welk apparaat jouw doelgroep gebruik maakt. Als je vooral mobiele bezoekers hebt, dan passen we mobile first design toe. Wij ontwikkelen dan eerst de mobiele interface en vertalen deze later naar tablet en desktop.

Responsive en adaptive webdesign voor een optimale gebruikerservaring
Snelle, vinbare en veilige websites

Optimalisatie

Snel, vindbaar en veilig

Wij ontwikkelen onze websites altijd volgens zoekmachine vriendelijke technieken. Zo zorgen we ervoor dat de juiste tags worden toegekend in de codes en diverse informatie.

Wij zorgen ervoor dat de website super snel wordt ingeladen voor een hogere ranking in de zoekmachines en daarnaast wordt beveiligd om hackers buiten de deur te houden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger komen in Google

Wij kunnen in overleg de online zichtbaarheid van je website vergroten door het inzetten van zoekmachine optimalisatie. Onze inzet is daarbij hoog!

Samen kijken we naar jouw doelstellingen, zoekwoorden, concurrentie en het beschikbare budget. We maken een plan van aanpak en realiseren deze. Daarna blijven we monitoren en optimaliseren om er zeker van te zijn dat we jouw doelgroep blijven bereiken en jouw doelstellingen behalen.

Zoekmachine optimalisatie voor websites
Hosting en onderhoud voor je website

Hosting & onderhoud

Alles onder één dak

Wij doen er als jouw online partner alles aan om de kwaliteit van de website blijvend te waarborgen. Met een server- en onderhoudscontract kies je voor maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Verzekert van technishe updates, het juist functioneren en monitoren van de website. En mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staan wij voor je klaar.

Onze aanpak

Zo gaan wij te werk

Samen maken we een plan van aanpak. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw unieke website.

Aan de hand van een duidelijke projectplanning beginnen we met het wireframen en ontwerpen van de verschillende pagina’s. Vervolgens starten we met het bouwen van jouw maatwerk website.

Onze werkwijze voor het bouwen van een website